Wil jij je eens creatief uitleven? Bij Creatief met Tamara ben je welkom voor allerlei inspirerende workshops. De workshops worden gegeven in de serre van een honderd jaar oud gerenoveerd woonhuis. De lichte, sfeervolle en inspirerende ruimte grenst aan een tuin waar we bij goed weer ook kunnen werken of pauzeren.
Valt er iets te vieren? Tamara tovert een heerlijke high-tea op tafel.
Alle tijd? Je kunt de workshop leuk combineren met een bezoekje aan de stad, een markt of een museum. Vanaf onze locatie kun je door het Vondelpark naar het centrum of het Museumplein lopen. Met de tram is dit een kleine vijf minuten.

Groepsgrootte: 6 tot 10 personen.
Alle workshops zijn inclusief koffie, thee, iets lekkers en materiaal, tenzij anders vermeld.

Wil je meer informatie of reserveren? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.

KLIK OP DE WORKSHOP VAN JE KEUZE VOOR MEER INFORMATIE.

LAMPENKAPJE MAKEN

Heb jij een oude lampenkap die toe is aan een make-over? Of wil je een nieuwe kap helemaal in je eigen stijl maken? Dat kan bij Creatief met Tamara, want wij hebben de leukste biezen, linten, stoffen, stenen en kralen die je kunt gebruiken om er een geweldig kekke lampenkap van te maken.
Duur: 3 uur
Kosten: 32,- p.p excl. *

*De workshop is exclusief het te bewerken lampenkapje. Wil je meer informatie over prijzen, data en beschikbaarheid van de hier boven genoemde artikelen: neem contact met ons op.

PIMP JE EIGEN TAS, JAS OF PET

Heb jij een lievelingstas die eigenlijk niet meer om aan te zien is? Of is die ene cap hoog nodig toe aan een metamorfose? Draag jij een jas die net dat leuke detail mist? Kom dan naar deze workshop! Je kan met textielverf, printstoffen, vilt, glimmers, kralen, en grappige accessoires jouw tas / jas / cap zoveel oppimpen als je zelf wilt. Het wordt een eyecatcher waar je niet snel afstand van zal doen.
Duur: 2 tot 2,5 uur
Kosten: 30,- p.p

SERVIES SCHILDEREN

Wil je iets speciaals maken voor een geboorte, verjaardag of iets moois voor jezelf? Bij deze workshop kan je een eigen print op bestaand servies ontwerpen. Met speciale verf en kwasten kan je bijvoorbeeld een kop & schotel, fruitschaal, theepotje of bord beschilderen. Tamara bakt jouw kunstwerk af zodat je het als normaal servies kunt gebruiken.
Duur: 2 tot 2,5 uur
Kosten: v.a.35,- p.p excl.*

*De workshop is exclusief het servies. Wil je meer informatie over prijzen, data en beschikbaarheid van de hier boven genoemde artikelen: neem contact met ons op.

SIERADEN MAKEN

Altijd al je eigen sieraden willen ontwerpen en maken? Bij Creatief met Tamara kan jij je wens realiseren. Er zijn glas- metaal- en houtkralen, parels, strasssteentjes, bedeltjes, biesjes en nog veel meer om uit te kiezen. Met een koord van leer, stof of metaal draad rijg je de kralen tot een kunstwerkje.
Duur: 2 tot 2,5 uur
Kosten: v.a.25,- p.p excl.*

*De workshop is inclusief basismateriaal als draad, knijpkraaltjes, sluiting, ringetjes etc. Maar exclusief kralen en anderen materialen.

MOZAÏEKEN

In deze workshop kan je een dienblad, tafeltje of spiegel mozaïeken. Je mag ook zelf iets meenemen waarop je kan mozaïeken. Om je te inspireren zijn er diverse illustraties aanwezig. Met allerlei mooi gekleurde tegeltjes, afslijpsteen en speciale tangen maak je je eigen creatie. Iedereen kan het en het resultaat is altijd weer verrassend leuk.
Duur: 3 tot 3,5 uur
Kosten: v.a. 32,- p.p excl. *

*De workshop is exclusief het te bewerken tafeltje, dienblad of spiegel.
Wil je meer informatie over prijzen, data en beschikbaarheid van de hier boven genoemde artikelen: neem contact met ons op.


GLAZEN WINDLICHT, VAAS OF LAMP BESCHILDEREN

Heb jij een saaie vaas die toch de potentie heeft om er een collectors-item van te maken? Wil jij van die oude glazen lamp een bijzonder object maken? Of heb je een windlicht of een ander glazen voorwerp? Bij Creatief met Tamara tover je een gewoon voorwerp om tot een kunstwerk. Met speciale kwasten, glasverf en fijnglitterzand maak jij dat unieke exemplaar. Er zijn nog veel meer materialen aanwezig die je kunt gebruiken, dus leef je uit!
Duur: 2,5 uur
Kosten: v.a. 35,- p.p *

* Heb je zelf niets om te beschilderen? Creatief met Tamara heeft deze artikelen ook op voorraad. Wil je meer informatie over de prijzen, data en beschikbaarheid, neem dan contact met ons op.

High Tea
Je krijgt diverse lekkernijen die worden geserveerd op een etagère. Hartig en zoet, van mini sandwiches tot luxe bonbons. Koffie en thee naar keuze en zo veel je wilt.
14,50 p.p., minimaal 2 personen (op aanvraag).